Cursisten met faalangst halen hun rijbewijs bij Rijschool Wesseldijk

Rijles

Voor cursisten met faalangst kan het volgen van rijlessen een hele uitdaging zijn. Rijschool Wesseldijk biedt een intensieve en persoonlijke begeleiding aan deze cursisten. Zo is het ook voor deze groep mogelijk om relatief eenvoudig en snel een rijbewijs te halen! Voor mensen met faalangst is een geduldige en ervaren instructeur wenselijk. Onze instructeur zijn opgeleid om dit geduld op te kunnen brengen en heel geleidelijk naar het praktijkexamen toe te werken met een cursist. Heeft een cursist voldoende vertrouwen in zichzelf? Dan pas wordt gedacht aan het examen. Op deze manier groeit de slagingskans voor het praktijkexamen en kun je met een zelfverzekerd gevoel de weg op.

Rijschool Wesseldijk

Rijschool Wesseldijk biedt voor nieuwe cursisten een proefles

Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in je instructeur bij een rijschool. Om die reden biedt Rijschool Wesseldijk altijd een (gratis) proefles aan nieuwe cursisten aan. Tijdens deze eerste proefles maak je kennis met de instructeur die je tot aan het examen zal begeleiden, kun je voor het eerst een rondje in de lesauto rijden en kom je meer te weten over de werkwijze van deze rijschool.

Neem je na de proefles een lespakket af, dan betaal je geen kosten voor de proefjes. Zo doe je gratis enige kennis over het rijden in een auto, vrachtwagen of op een motor op!

Scooterrijbewijs

Mogelijkheden bij deze ervaren rijschool

Naast de gratis proefles kan ook het brede aanbod aan rijlessen een reden zijn om voor Rijschool Wesseldijk te kiezen. Naast het behalen van je auto- en motorrijbewijs, kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor een vrachtwagenrijbewijs, een taxipas, een vaarbewijs, enzovoorts. Ideaal, wanneer je van plan bent om in de toekomst verschillende andere rijbewijzen te behalen. Bij een volgende serie rijlessen weet je al hoe er bij deze rijschool gewerkt wordt en heb je vertrouwen opgedaan in de ervaring van de instructeurs.

Tags: , , ,