Zoeken naar cadeaus is verleden tijd

verlanglijstje maken

Je herkent het vast wel, de feestdagen komen er weer aan of je bent bijna jarig. Familie en vrienden gaan weer vragen wat je wilt hebben, zoals altijd weet je weer niets te verzinnen en de luchtjes en cadeaubonnen vliegen je weer om de oren heen. Op de website wammes-gifts.nl kun je een verlanglijstje maken, daar komt bij dat je ook nog leuke ideeën op kunt doen voor een cadeau. Heb je een aantal leuke dingen gevonden dan kun je die door middel van een lijstje met vrienden en je familie delen. Eenvoudiger aan iedereen bekend maken wat je wilt hebben is niet mogelijk. 

verlanglijstje maken

Lijstjes voor feestdagen

Voor verschillende gelegenheden kun je een verlanglijstje maken, kerst en sinterklaas, maar ook wanneer je een baby krijgt of zomaar een verjaardags lijstje Weet je nog niet wat je precies wilt hebben, of heb je helemaal geen idee dan kun je deze opdoen op de website. Je stelt snel en eenvoudig een leuk lijstje samen die je daarna kunt delen met iedereen.  Zelf toevoegen is natuurlijk ook mogelijk, je bent flexibel in het maken van je lijst om aan iedereen te geven. De kans is nihil dat je net als voorheen dubbele cadeaus krijgt, vind iemand iets dan kan die dat gewoon afspreken.

verlanglijstje maken

Deel eenvoudig de link 

Na een verlanglijstje maken kun je de link delen met al je familie en vrienden, heeft een van hen een cadeau gekocht of zien ze iets wat ze willen kopen strepen ze dat gewoon af. Iedereen met wie je de link deelt kan het lijstje bekijken en bewerken, je kunt een persoonlijke link maken of een link van wammes-gifts.nl. De kans dat je niets vindt is bijna uitgesloten met de catalogus op de website, zie je iets leuks dan kun je zelfs een link van het artikel op je lijstje zetten zodat iedereen ziet wat je bedoeld. 

Tags: , ,