Rouwboeket bestellen bij BoeketCadeau.nl

rouwboeket

Voor de uitvaart een oudtante wilde ik een rouwboeket bestellen. Ik kon namelijk niet zelf naar de uitvaart maar wilde wel graag mijn laatste eer haar haar bewijzen. Bloemen zijn hier erg geschikt voor. Bloemen geven warmte en dankbaarheid weer en bieden ook troost aan de nabestaanden.

 

Een rouwboeket bestellen via Boeketcadeau

RouwbloemenIk wilde mijn rouwboeket bestellen bij Boeketcadeau. Hier heb ik al vaker bloemen besteld voor vrolijkere gelegenheden zoals een verjaardag of een geboorte en ik wist dat ze hier ook een groot assortiment aan rouwboeketten hebben. De rouwboeketten zijn er in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een modern stuk maar ook voor een meer traditionele krans, biedermeier of  een rouwboeket. Rouwstukken worden gemaakt op steekschuim en worden ook vaak als kistbedekking gebruikt. Dat vond ik meer iets voor de naaste familie. Een rouwboeket is echt een met de hand gebonden boeket en dat wordt in het water gezet naast de overledene.

Bezorgen bij de nabestaanden of rechtstreeks naar het uitvaarcentrum

Rouwboeket bestellenAls je rouwboeketten laat bezorgen dan kun je er voor kiezen om het naar de nabestaanden te sturen of rechtstreeks naar het uitvaartcentrum. Ik koos voor het laatste omdat ik wist dat mijn tante daar opgebaard lag en ik wilde dat ze zo snel mogelijk omringt zou worden met bloemen. Ik vond het ook erg fijn dat Boeketcadeau snel kan bezorgen. Als je voor 12.00 uur besteld dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd en bestel je na 12.00 uur maar voor middernacht dan is de bezorgen de volgende dag. Zelfs op zondag wordt er gewoon bezorgd. Dat is wel prettig want er is meestal niet zoveel tijd tussen het ontvangen van de rouwkaart en de daadwerkelijke uitvaart. Op deze manier kun je toch snel iets laten bezorgen. Het is ook mogelijk om een lint te laten bevestigen met daarop je laatste wens.

 

Tags: , ,