Leer om beter te spelen met call of Duty modern warfare video’s

Call of duty

Het nieuwste spel van Blizzard/Activision is meteen een grote hit. En dat nog voordat zij de game mode Warzone uitbrachten. Het is dan natuurlijk logisch dat veel mensen geïnteresseerd zijn in call of Duty modern warfare video’s. Maar wat is er nou eigenlijk allemaal te zien? Belangrijk om te onthouden is dat Call of Duty haar spellen altijd meerdere game modes geeft. Ook deze keer is dat het geval en in dit bericht leer alles wat je moet weten over twee van die game modes.

Skylines

Let’s play series

Houdt jij van een goede singleplayer campaign? Kan een spel jou volledig meenemen in zijn wereld dankzij een goed geschreven verhaal? Dan zijn de call of Duty modern warfare video’s van GameVideos.nl iets voor jou. Zij maken originele let’s play videos in een volledige serievorm via YouTube. Neem een stap terug van de futuristisch setting die je kent van spellen zoals Call of Duty Advanced Warfare, en ga terug naar het heden. Voor het eerst in de Call of Duty geschiedenis beleef jij als speler het gehele verhaal van beide kanten. Zo speel je de Britse geheime dienst, zowel als de Russische oppositie.

Video game

Warzone

Ben jij niet van de singleplayer? Niet getreurd! Call of Duty heeft zijn eerste battle-royale game(mode) uitgebracht, en het heet Warzone. Warzone is een realistische battle-royale met echte wapens, attachments, voertuigen en een realistisch uitziende map. Het is de directe concurrent van ‘s werelds meest populaire battle royale spel Player Unknown’s Battlegrounds. Toch brengt Call of Duty haar eigen twist met zich mee door speciale features toe te voegen die echt typisch CoD zijn.

Zo bevat Warzone killstreaks. Score 3 kills en roep je persoonlijke UAV-drone op, of scoor 11 kills en roep een Attack Helicopter het speelveld in die jij beheerst! Daarnaast kan je in de hele warzone ook ‘cold hard cash’ vinden. Deze dollars kan je gebruiken om bij speciale ‘buy-stations’ upgrades te kopen zoals armor plates, een UAV of zelfs een vooraf samengestelde loadout welke via care package binnen komt vliegen!

Als kers op de taart introduceert Warzone ook de GULAG. Als een speler het noodlot treft, eindigt hij of zij in de Gulag. Hier moeten de gevallen spelers een 1v1-gevecht houden. De winnaar gaat terug het speelveld in terwijl de verliezer er voorgoed uit ligt. Ben je de enige in de Gulag? Na ongeveer een minuut wachten wordt je dan automatisch weer in het speelveld gezet! De Call of Duty modern warfare video’s je vindt het allemaal online.

Tags: , ,