Clarks desert boot dames en heren!

ComfortabelClarks desert boot dames

Clarks desert boot dames is een van de dingen die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Als student kan ik mij niet vaak zulke prijzige schoenen verantwoorden, maar toch heb ik inmiddels spijt dat ik deze niet veel eerder heb gekocht. Zij lopen namelijk heerlijk en ik krijg er ongelofelijk veel complimenten over. Niet alleen ik, maar ook mijn vriend heeft deze aangeschaft. Het zijn namelijk redelijk unisex schoenen, behalve dat sommige kleuren wat vrouwelijker zijn. Zelf heb ik rode gekozen en hij is voor simpel zwart gegaan. Allebei zijn wij er ongelofelijk blij mee en ik denk dat ik deze in de toekomst nog veel meer ga dragen. Het is fijn dat je ze met zowel zomerse als winterse kleding kunt combineren. Het materiaal is erg luchtig en hierdoor krijg je ook niet snel zweetvoeten, wat prettig is. Wel is het belangrijk dat je het leer regelmatig inspuit met water- en vuilafstotende spray. Deze koop je gewoon bij de supermarkt.

Mijn tip

Ik heb mijn clarks desert boot dames gekocht via Van Bommel. Deze webshop is echt een aanrader voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Neem hier dus zeker een kijkje als je benieuwd bent naar het gehele assortiment!

Tags: , ,